ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ONLINE ραντεβού με ιατρούς ΕΟΠΥΥ

ONLINE ραντεβού με ιατρούς ΕΟΠΥΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι παρακάτω πληροφορίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για πολυτέκνους-τριτέκνους και όχι μόνο.

Χρειάζομαι να κλείσω ραντεβού με συμβεβλημένο γιατρό του ΕΟΠΥΥ (δωρεάν επίσκεψη ή τουλάχιστον με χαμηλό κόστος 5-10 Ευρώ). Το ερώτημα είναι υπάρχει γιατρός της ειδικότητας που με ενδιαφέρει κοντά μου και αν ναι, έχει ελεύθερα ραντεβού ; Γιατί αυτό ;

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου κάθε συμβεβλημένος γιατρός με τον ΕΟΠΥΥ υποχρεούται να βλέπει μέχρι 200 ασθενείς το μήνα χωρίς κόστος. Στις πρώτες μέρες του μήνα τα ραντεβού κλείνονται και οι γιατροί πολλές φορές μας γνωστοποιούν ότι τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ έκλεισαν και αν επείγεστε να σας κλείσω επίσκεψη πρέπει να πληρώσετε κανονικά το ποσό της επίσκεψης (60-100 Ευρώ συνήθως).

Πως θα τσεκάρουμε ποιος γιατρός της ειδικότητας που μας ενδιαφέρει έχει ελεύθερα ραντεβού αυτό το μήνα ? Απλό. Μπαίνετε στην ειδική εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά. Το link είναι : https://apps.ika.gr/eFindDoctor/faces/index.xhtml

Δηλώνετε τον νομό που σας ενδιαφέρει (π.χ. ΑΤΤΙΚΗ) την ειδικότητα του γιατρού και αν θέλετε το όνομά του ή την περιοχή που μένετε στο τετραγωνάκι που αναφέρει "Περιορισμός Αποτελεσμάτων (Πχ. Όνομα Γιατρού, Πόλη, ΤΚ κλπ.) " και έχετε όλα τα στοιχεία των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.) αλλά το σημαντικότερο αν έχουν ελεύθερα ραντεβού.

Π.χ. η εγγραφή 0/200 σημαίνει ότι ο εν λόγω ιατρός έκλεισε όλες τις επισκέψεις του για αυτό το μήνα. Αντίστοιχα  10/200 σημαίνει ότι ο ιατρός έχει κλείσει μέχρι σήμερα 190 ραντεβού για τον μήνα αυτό και του μένουν άλλα 10.

Στα τετραγωνίδιο περιορισμός αποτελεσμάτων μπορείτε εκτός από το όνομα του γιατρού που σας ενδιαφέρει να βάλετε το προάστιο που μένετε για να περιορίσετε την αναζήτηση στους ιατρούς της περιοχής σας.

Έτσι δεν χρειάζεται να καλείτε τους 5-ψήφιους αριθμούς που διαφημίζει η τηλεόραση (ραντεβού γιατρών ΕΟΠΥΥ) και οι οποίοι στοιχίζουν πάνω από 1 Ευρώ ανά κλήση. Εκτός αυτού τσεκάρετε και τη διαθεσιμότητα ραντεβού του γιατρού που σας ενδιαφέρει για να μην σας δίνει λάθος πληροφόρηση κανείς.

Αν βρήκατε την παραπάνω πληροφορία ενδιαφέρουσα ενημερώστε και τους φίλους σας.

 

 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

φθηνη ασφαλιση αυτοκινητου

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση ακινητου

Για Χρήσιμες Πληροφορίες κλικ στην εικόνα

πληροφοριες ασφαλισης


ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση υγειας

Με 130 Ευρώ/έτος ασφάλιση oικογενείας (κλικ στον σταυρό)

ασφαλεια υγειας

Κυριακή
23
Ιουλίου
Φωκά και Απολλωνίου ιερομαρτύρων, Ιεζεκιήλ του προφήτου